SLUŽBENO: Barcelona predstavila novog trenera i oduševila navijače!

FOTO:

Posrnuli katalonski gigant Barcelona danas je napokon svijetu predstavila novog trenera koji će voditi ekipu u nastavku sezone. Za novog trenera potvrđen je legendarni Xavi.

“Uprava je dogovorila Xavijev prelazak u Barcelonu, koja je platila odštetnu klauzulu. Dogovorena je suradnja u budućnosti, a Xaviju želimo puno uspjeha. Prije dva dana nas je obavijestio da želi otići u Barcelonu, koja je u krizi. Razumjeli smo ga i nismo mu željeli raditi probleme. On i njegova obitelj uvijek će biti dobrodošli u Dohi”, rekao je Turki Al-Ali, sportski direktor Al-Sadda.

Xavi se jučer sa svojim bratom i agentom u Dohi sastao s predstavnicima Barcelone, s kojima je dogovorio zadnje detalje svojeg povratka na Camp Nou. Danas je bio kod Al-Saddova predsjednika Mohammeda bin Khalife Al Thanija, s kojim se oprostio i zahvalio mu na svemu što mu je klub pružio, piše Mundo Deportivo.

Katalonac je u ugovoru s katarskim klubom imao odštenu klauzulu čija visina nije poznata, ali španjolski mediji već danima pišu da je riječ o pet milijuna eura.

NAKON ČAK 14 GODINA: ZVIJEZDA REAL MADRIDA PRELAZI U BARCELONU!

Komentari

komentara

« Povratak