SLUŽBENO: Bayern odlučio što će s Perišićem!

FOTO:

Aktualni europski i njemački prvak, Bayern Munchen, u petak će 18. rujna otvoriti novu sezonu na svom stadionu protiv Schalkea.

Danas je među okupljene novinare izašao trener Bavaraca, Hansi Flick, koji je govorio o planovima za novu sezonu. Također se dotaknuo nekih igrača, a prije svega se misli na posuđeni trojac iz Real Madrida, Barcelone i Intera, a to su Coutinho, Odriozola i Perišić.

“Odlučeno je da nećemo zadržati ta tri igrača”, kratko je odgovorio Flick na pitanje novinara o tome hoće li aktualni europski prvak otkupiti ugovore posuđenih Ivana Perišića, Alvara Odriozole i Phillipea Coutinha.

Podsjetimo, Bayern je Interu platio pet milijuna eura za posudbu hrvatskog ofenzivca i uz to imao dogovorenu klauzulu od 20 milijuna eura za otkup cijelog ugovora na kraju sezone. Kako je sezona istekla, a ponude Bayerna nije bilo, Perišić će se vratiti u Milano pod pasku trenera Antonija Contea koji mu je prošloga ljeta jasno dao do znanja da ga ne vidi u svojim zamislima.

Prema svemu sudeći hrvatski reprezentativac mogao bi završiti na Otoku gdje je veliki interes pokazao Tottenham Hotspur.

Komentari

komentara

« Povratak