SLUŽBENO: Dalićev miljenik u reprezentaciji ostao bez kluba!

FOTO:

Pod Zlatkom Dalićem debitirao je u lipnju 2019. godine kada je Hrvatska u prijateljskom susretu ugostila Tunis. Vatreni su taj susret izgubili 2:1.

No, taj susret bio je dobra prilika da izbornik ubaci nekoliko debitanata pa su tako za seniorsku vrstu debitirali Filip Benković, Simon Sluga i Dario Melnjak. Za potonjeg nažalost nisu stigle dobre vijesti iz Turske.

Naime, Dario Melnjak više nije igrač turskog prvoligaša Caykur Rizespora, kluba u kojem je igrao najbolji nogomet svoje karijere i u kojem je svojim dobrim igrama ‘natjerao’ izbornika Zlatka Dalića da mu da reprezentativni poziv.

Da Melnjak više nije član turskog prvoligaša mnoge je iznenadila, a zanimljivo je kako je on sad uz Sergija Escudera, Gozala Escobara, Maxima Poundjea i Jetra Willemsa jedan od lijevih bekova s najvećom trenutnom tržišnom vrijednošću bez angažmana.

Nema nikakve sumnje da će Melnjak uskoro pronaći novi angažman. U najboljim je igračkim godinama (28), jedan je od miljenika Zlatka Dalića koji se ne bi libio ponovno ga pozvati u reprezentaciju u slučaju da to svojim igrama zasluži.

Inače, Dario je za Hrvatsku upisao osam nastupa, a Transfermarkt kaže kako trenutno vrijedi dva milijuna eura.

 

Komentari

komentara

« Povratak