SLUŽBENO: Danijel Subašić pronašao novi klub!

FOTO:

Prava mala transfer bomba stigla je iz Zadra. Tamošnjem županijskom futsal klubu MNK Varoš Zara Dental Centar se priključilo zvučno pojačanje. Danijel Subašić zaigrat će futsal u rodnom gradu.

Dok nakon odlaska iz Monaca traži novi klub, Danijel Subašić vrijeme krati i formu održava u rodnom Zadru trenirajući, ali i preko futsala. Tako je srebrni Vatreni postao novi član MNK Varoš Zara Dental Centar koji se natječe u Prvoj ŽMNL.

Subašić za Varoš neće braniti, već će igrati u polju, a debi bi mogao imati već u nedjelju kad njegova Varoš igra derbi lige protiv Idasse. Kako je do suradnje došlo, objasnio je Marko Vukić, voditelj kluba.

” Suba je već dugo naš sponzor i otkako je došao u Monaco šalje nam dresove za momčad. Kako je, nakon odlaska iz Monaca, već neko vrijeme bez kluba, a s nama igra malonogometne termine, pitali smo možemo li ga registrirati za ligu i on je pristao. Mogu samo reći da samo svi presretni što je takva nogometna legenda i službeno postala dio naše momčadi i mislim da je to veliki dobitak i za zadarski futsal”, kazao je Vukić, prenosi Sport 023.

Komentari

komentara

« Povratak