SLUŽBENO: Dinamo Zagreb ima novog trenera!

FOTO:

Dinamo će do kraja sezone voditi Zoran Mamić – sportski direktor kluba, Zdravkov brat, bivši kapetan i trener Dinama.

“Građanski nogometni klub Dinamo obavještava javnost o tome da će u preostale tri utakmice HNL-a do kraja natjecateljske sezone 2019/20. prvu momčad Dinama voditi sportski direktor kluba g. Zoran Mamić”, priopćili su iz Dinama.

Mamić srednji (jer osim njega i starijeg Zdravka, obiteljskim klubom okoristio se i Zdravkov sin Mario ili Mamić mlađi) ovako je komentirao što drugi put kao trener preuzima Dinamo, koji je od 2013. do 2016. vodio kao menadžer engleskog tipa: “Situacija je takva da ne smijemo brzati u odluci i dozvoliti si krivi korak. Europska natjecanja jako su blizu, a znamo koliko Dinamu i hrvatskom nogometu znači igranje u europskim skupinama. S ove tri utakmice do kraja sezone dobit ćemo na vremenu do konačne odluke tko će voditi Dinamo u sljedećoj sezoni.”

Zoran Mamić je od 2016. do 2019. bio trener u Saudijskoj Arabiji i Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a u Dinamo se službeno vratio kao direktor prošlog ljeta. Sada će biti na klupi protiv Hajduka u nedjelju.

U ulozi njegovog pomoćnika spominje se Damir Krznar, vojnik kluba koji je uz srednjeg Mamića skupljao iskustvo na Bliskom istoku. Zajedno su se vratili u Dinamo prošlog ljeta. Krznar je vodio omladinski pogon, a kratko je pomagao i Jovićeviću u stožeru prve ekipe.

JE LI OVO ŠALA? MANDŽUKIĆA ZOVE KLUB IZ HNL-A!

POČINJE SPEKTAKL: Ivica Olić postaje trener europskog velikana!?

Komentari

komentara

« Povratak