SLUŽBENO: Dinamo Zagreb kupio novog igrača!

FOTO:

Stigla je potvrda, ispunilo se obećanje direktora Budućnosti Zvezdana Miloševića. Defenzivac iz Podgorice, kapetan crnogorskog prvaka, obećavajući Stefan Milić (20) novi je igrač zagrebačkog Dinama, prenosi 24sata.

Transfer je vrijedan pola milijuna eura, koliko će Dinamo uplatiti u blagajnu Budućnosti te još 20 posto od idućeg transfera. Sve detalje dogovorio je s čelnicima Budućnosti Zoran Mamić, a Dinamova je ponuda, čini, se bila bolja i od one RB Salzburga koji je talentiranog Milića također htio dovesti.

– Točno je da će Milić potpisati za Dinamo, ali kod nas ostaje do ljeta – rekao je još u veljači sportski direktor Budućnosti Zvezdan Milošević, a od sada će mladi Crnogorac i trenirati s Dinamom budući da je sezona u Crnoj Gori završena.

Dinamo je i na svojim službenim stranicama s navijačima podijelio vijest o novom pojačanju.

– Jedva sam dočekao završetak sezone pa da se priključim novim suigračima. Ne trebate me ni pitati koliko sam sretan. Dinamo je institucija na ovim prostorima, a ja sam dobio priliku biti dio te momčadi. Dat ću sve od sebe da opravdam povjerenje kluba i da se nametnem treneru – rekao je bivši kapetan Budućnosti, koji je osvojio i naslov prvaka Crne Gore.

Stefan Milić se priključio treninzima Dinama, ali neće imati priliku zaigrati u posljednjem kolu HNL-a gdje će Dinamo ugostiti Varaždin Samira Toplaka koji je jedno od najugodnijih iznenađenja nastavka sezone.

MANDŽO IS BACK: SUPER MARIO POTPISUJE ZA TALIJANSKI KLUB!

NOVA BLAMAŽA HNS-A: Sprema li se nakon krađe u Kupu nova nepravda prema Osijeku, kome to Savez namješta drugo mjesto?

Komentari

komentara

« Povratak