SLUŽBENO: Dinamo Zagreb poslao Rukavinu na posudbu!

FOTO:

Talentirani 20-godišnji ofenzivac zagrebačkog Dinama, Gabriel Rukavina, prošli mjesec bio je na korak do veliko transfera u MLS klub Los Angeles Galaxy. No, klubovi se ipak nisu dogovorili pa je mladić ostao u Zagrebu.

Ipak, u posljednjim danima prijelaznog roka pronašao je novi angažman. Dinamo je mladog Rukavinu poslao na posudbu u Goricu do kraja sezone: “Dogovoreno je! Iz redova zagrebačkog Dinama na posudbu do kraja sezone, stigao nam je 20-godišnji krilni napadač Gabriel Rukavina!”, pohvalili su se iz Gorice na društvenim mrežama.

Podsjetimo, Amerikanci su ponudili 2.5 milijuna dolara (2.3 milijuna eura), od kojih 20 posto pripada igraču, a deset posto posrednicima. Kako smo ranije pisali, Dinamo je odgovorio Amerikancima kontraponudom u visini od 3.5 milijuna eura i ne namjerava pustiti krilnog igrača Rukavinu za manje od toga.

Amerikanci nisu na kontraponudu odgovorili pozitivno, već su na tu poziciju doveli Brazilca Gabriela Peca (22) iz Vasca da Game za 9.3 milijuna eura. Postalo je time jasno da od odlaska Rukavine u MLS neće biti ništa.

Tako će se mladi nogometaš kaliti u Gorici do kraja tekuće sezone, a postoji opcija i da se ta posudba produlji nakon ljeta.

Za analizu utakmice Manchester City – Everton kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak