SLUŽBENO: Dinamo Zagreb predstavio novo pojačanje!

FOTO:

Aktualni hrvatski prvak Dinamo Zagreb odlučio je u samom finišu prijelaznog roka dovesti novog igrača. On je 25-godišnji francuski bek koji se zove Ronael Pierre-Gabriel.

Kako prenose neki naši mediji, momak rođen u Parizu došao je iz Nantesa, i to bez odštete! Zanimljivo, uzeo je broj 18 koji je dosada pripadao napadaču Josipu Drmiću. Karijeru je počeo u Saint-Etienneu, koji ga je 2018. godine prodao Monacu za šest milijuna eura. Godinu kasnije za pet milijuna eura otišao je u Mainz, ali tamo se nije nametnuo pa je išao na posudbe u Brest, Strasbourg i Espanyol.

“Pierre-Gabriel je tako postao šesti francuski igrač u Dinamovoj povijesti. Prethodna petorica su braća Jeremy i Nicolas Taravel, nakon njih i Tongo Doumbia, rođeni Francuz koji je nastupao za Mali, te aktualni Dinamov dvojac Kevin Theophile i Maxime Bernauer.”, stoji na službenoj stranici Dinama.

“Želim se zahvaliti klubu i svima koji su bili uključeni u realizaciju ovog transfera. Znam da je Dinamo neprikosnoven u hrvatskom nogometu, kao i to da se radi o etabliranom i respektabilnom europskom klubu. Naravno, samo lijepe riječi su stigle i od Maxa i Kevina. Siguran sam da ću se uz njih brzo prilagoditi i uklopiti u momčad. Navijačima poručujem da ću dati sve od sebe kako bih opravdao ukazano povjerenje i nadam se da ću s Dinamom ostvariti mnogo zapaženih uspjeha”, kazao je po potpisivanju ugovora novi maksimirski branič.

Pierre-Gabriel bit će na raspolaganju treneru Jakiroviću već u sljedećem prvenstvenom kolu u dvoboju protiv Lokomotive u subotu u Kranjčevićevoj.

Komentari

komentara

« Povratak