SLUŽBENO: Dinamo Zagreb prodao još jednog talenta!

FOTO:

Dinamo Zagreb danas je nastavio s izlaznim transferima. Talijanski drugoligaš Monza objavio je kako je doveo velikog talenta zagrebačkog Dinama Antonija Marina.

Marin dolazi na jednogodišnju posudbu, no nakon isteka posudbe Monza ga ima obvezu kupiti za šest milijuna eura. Ključnu ulogu u ovom transferu imao je Marinov menadžer Miroslav Bičanić.

“Dojmovi iz Monze su odlični, primjetan je veliki entuzijazam ljudi iz Monze koji su me dočekali, a ugovor sam potpisao s gospodinom Gallianijem koji je stvarao jedan od najvećih klubova u povijesti nogometa. Ambicija Monze je kao i moja, velika da veća ne može biti. Znam da me čeka veliko iskušenje, ali spreman sam na izazov. Veliko hvala svima u Dinamu koji su bili dio mog nogometnog puta, a koji su me učinili boljim nogometašem i boljom osobom. Dinamo će uvijek biti moja ljubav i možda ovo nije kraj puta, već samo neka pauza. Sada postajem najveći navijač Dinama”, poručio je Marin nakon potpisa ugovora.

Monza je u vlasništvu tvoraca velikog Milana Silvija Berlusconija i Adriana Gallianija, koji vodi sportsku politiku kluba. Marin će se ondje priključiti još jednom hrvatskom igraču, Mirku Mariću. Monza je Marića također dovela u ovom prijelaznom roku, iz Osijeka.

Komentari

komentara

« Povratak