SLUŽBENO: Dinamo Zagreb se pohvalio novim potpisom

FOTO:

Kapetan juniora Dinama Luka Lukanić potpisao je višegodišnji ugovor s Dinamom, objavio je zagrebački klub.

“Da, tu sam već 12 godina, krenuo sam od prvih generacija i stepenicu po stepenicu došao do kadeta, sad sam u juniorima. Ovaj ugovor samo mi je dodatni motiv da radim još više i jače i da se probam izboriti za nastupe na glavnom maksimirskom travnjaku”, rekao je Lukanić za službene stranice kluba.

Riječ je o 18-godišnjem veznom igraču. “Težim jednostavnosti, mislim da mi je dobra strana igra bez lopte, pas, preciznost… U igri se nastojim rješavati lopte na vrijeme. U školi težimo igri sa što manje dodira, što jednostavnije, da brže okrećemo stranu i na taj način umaramo suparnika i ulazimo u šanse”, dodao je Lukanić, rekavši kako može igrati kao šestica, osmica i desetka.

Bio je kapetan u svim uzrastima. “Ponosan sam na to i silno se trudim opravdati očekivanja i povjerenje koje sam dobio kroz kapetansku vrpcu. Dakako, i u budućnosti ću se truditi da povjerenu ulogu kapetana opravdam na najbolji način”, izjavio je.

Dinamo je drugi u grupnoj fazi juniorske Lige prvaka. “S trenerom Ivanom Senzenom stvarno smo dobri u europskoj konkurenciji i svi doista vjerujemo da možemo proći skupinu”, smatra Lukanić, kojem je uzor Luka Modrić.

“To kako on igra treba biti primjer svakom mladom igraču. Od inozemnih nogometaša moji su favoriti Xavi, Iniesta i Busquets. Stvarno je bilo zadovoljstvo gledati ih kako igraju, to je najljepši stil. Stvarno sam impresioniran svima njima”, poručio je.

Komentari

komentara

« Povratak