SLUŽBENO: Evo kada izlazi Football Manager 2023!

FOTO:

Football Manager 2023 trebao bi izaći 8. studenog, a ove godine po prvi put stiže na PlayStation 5, kao i na Apple Arcade. (goodgame.hr)

Igra je prilagođena za Dualsense kontrelore, što se tiče PS5, dok se Football Manager Touch serija za mobitele vraća na Apple uređaje putem Apple Arcade pretplatničke usluge. Osim toga, igra će biti dodana i na Xbox Game Pass. Prethodni Football Manager nije bio dostupan na PlayStationu jer Sports Interactive nije primio dev kit za samu igru. Šef Sports Interactivea Miles Jacobson imao je dosta toga za reći o tome još 2020. godine, ali čini se da je ta situacija sada riješena.

Ako uzmemo sve u obzir, to znaći da će Football Manager 2023 biti dostupan za PC (Steam, Epic Game Store, Microsoft Store), Mac, Xbox konzole, PlayStation 5, mobitel (iOS i Android) i Nintendo Switch (Touch verzija igre).

Igra će također biti dostupna u fizičkom izdanju, a sadržavat će jedinstveni kod koji se može iskoristiti putem Steama, Epica ili Microsoft Storea.

„FM23 označava još jedan značajan korak naprijed za Football Manager seriju, jer ćemo debitirati na dvije nove platforme. Obožavatelji su tražili da proizvedemo igru za PlayStation već niz godina, tako da sam uzbuđen što će ti igrači sada dobiti priliku iskusiti nešto najbliže pravom nogometnom menadžeru“, rekao je Miles Jacobson.

Dodao je i sljedeće: „Naša odluka da ne izdamo verziju igre ​​Touch na iOS-u ili Androidu 2021. godine bila je teška za donijeti i razočaravajuća za neke od naših obožavatelja. Ovo uzbudljivo partnerstvo s Apple Arcadeom omogućuje nam ponovno predstavljanje popularnog naslova na način koji ima smisla za nas kao studio i za širu FM zajednicu.“

Igra je dostupna za pretkupnju od danas do trenutka lansiranja (na PC-u i Macu), a igrači koji to učine od digitalnog prodavača kojeg je odobrila SEGA dobit će 20 % popusta i rani pristup dva tjedna prije izlaska.

Igra će ovaj put uključivati ​​licence za UEFA Champions League, UEFA Europa League i UEFA Europa Conference League. Više detalja o značajkama igre bit će predstavljeno u listopadu prije izlaska u studenom.

Komentari

komentara

« Povratak