SLUŽBENO: Evo koga je Dinamo prijavio za Ligu prvaka, unutra čak 32 imena!

FOTO:

Sve glavne snage su na popisu Nenada Bjelice za nastup u skupini Lige prvaka. Na A listi su 24 igrača, a na B listi osam imena. Na B listi su Dani Olmo, Moro, Marin i mlađi igrači jer svaki klub Uefi igrače mlađe od 21 godine smije prijaviti na B listi. I za svaku utakmicu koristiti i te igrače.

Zato treneri mlade igrače, ma koliko oni bili važni za momčad, stavljaju na B listu, kako bi na A listi oslobodili mjesta za neke druge.

A na Bjeličinu popisu Uefi je i jedno iznenađujuće ime – Robert Mišković (19). Veznjak koji je došao na posudbu iz Osijeka u Dinamo II. On je došao na posudbu od godinu dana, a Dinamo će u lipnju iduće godine moći otkupiti njegov ugovor.

Dinamo u prvome kolu Lige prvaka dočekuje Atalantu 18. rujna. Na spisku igrača za Ligu prvaka je i posljednje pojačanje. Sandro Kulenović stigao je za dva milijuna eura iz Legije i pojačao je konkurenciju u napadu.

Dakle, sva imena koja ste u posljednjih godinu dana gledali u Dinamu su prijavljena za nastup u eliti. Najveće je pojačanje ostanak Danija Olma. On će još najmanje četiri mjeseca nositi “modri” dres.

Na listi su: Zagorac, Ademi, Pinto, Olmo, Hajrović, Andrić, Majer, Gavranović, Gojak, Šitum, Ivanušec, Marin, Moubandje, Atiemwen, Petković, Leovac, Horkaš, Moro, Theophile-Catherine, Stojanović, Lešković, Livaković, Perić, Dilaver, Kadzior, Oršić, Kulenović, Mišković…

SLUŽBENO: DINAMOV PROTIVNIK U LIGI PRVAKA DOVEO VELIKO POJAČANJE IZ BUNDESLIGE

TRANSFER U ZADNJI TREN: Ante Rebić ima novi klub!

Komentari

komentara

« Povratak