SLUŽBENO: EVO KOGA RIJEKA MORA SRUŠITI KAKO BI UŠLA U EUROPSKU LIGU!

FOTO: Pixsell

Rijeka je i u uzvratnoj utakmici srušila škotski Aberdeen. Izabranici Igora Bišćana tako su se slatko osvetili Aberdeenu, koji je prije četiri godine u 2. pretkolu Europske lige izbacio Rijeku s ukupnih 5:2.

Večeras su za Rijeku pogađali Lončar i Čolak. Hrvatskoj ekipi bilo je mnogo toga olakšano s obzirom da je igrač Aberdeena, Funso Ojo, napravio veliku glupost u prvom poluvremenu. Naime, ovaj 27-godišnji belgijski veznjak uspio je dobiti dva žuta kartona (6. i 20. minuta).

Sljedeći protivnik Rijeke će biti belgijski Gent koji se itekako namučio s AEK Larnacom, klubom iz Cipra. Prvi dvoboj završio je 1:1, a u uzvratu je Gent slavio s 3:0 zahvaljujući golovima Laurent Depoitrea u 65. minuti. i Jonathan Davida u 93. minuti. David je potom u 96. minuti povisio na 3:0.

Prvi dvoboj igra se u Belgiji 22. kolovoza dok je uzvrat tjedan dana poslije.

Rijeka je s ovim napravila odličan poguranac u skupljanju hrvatskog koeficijenta u Europi. Podsjećamo, Hajduk i Osijek su nas itekako razočarali jer su upisali samo jednu pobjedu u dvije utakmice, pa su tako u Europi ostali samo Dinamo i Rijeka. Dinamo ima zagarantiranu grupnu fazu Europske lige ukoliko ispadne od Rosenborga dok se Riječani za to bore protiv Genta.

HOĆE LI PRIHVATITI? DINAMO JE OLMU NA STOL BACIO UGOVOR ŽIVOTA!

MA JE LI OVO MOGUĆE? Nećete vjerovati tko će prenositi prvu utakmicu Dinamo – Rosenborg!

Komentari

komentara

« Povratak