SLUŽBENO: Evo tko će voditi Njemačku na Euru 2024. godine!

FOTO:

Hansi Flick ostao je na dužnosti izbornika njemačke nogometne reprezentacije, iako su bivši četverostruki svjetski prvaci nastup na Svjetskom prvenstvu u Katru završili već u grupnoj fazi natjecanja te tako ponovili neuspješan nastup iz Rusije 2018.

Iz Njemačkog nogometnog saveza (DFB) su u srijedu priopćili da će Flick voditi reprezentaciju i na Europskom prvenstvu 2024. kojem je Njemačka domaćin. Flick se u srijedu u predgrađu Frankfurta sastao s predsjednikom DFB-a Berndom Neuendorfom i čelnikom Nadzornog odbora Njemačke nogometne lige (DFL) Hans-Joachimom Watzkeom te im pojasnio što je pošlo po zlu u Katru.

“Svi smo uvjereni da je Europsko prvenstvo 2024. na domaćem terenu velika prilika za njemački nogomet. Naš je cilj da taj turnir pretvorimo u sportski uspjeh. Imamo puno povjerenje u Hansija Flicka i da će zajedno sa svojom ekipom uspješno odgovoriti na taj izazov”, izjavio je Neuendorf u priopćenju.

“Moj stožer i ja s optimizmom gledamo na Europsko prvenstvo u našoj zemlji. Kao momčad možemo postići mnogo više od onoga što smo pokazali u Katru. Tamo smo propustili veliku priliku. Iz toga ćemo naučiti lekciju”, poručio je Hansi Flick.

Za najbolje listiće kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak