SLUŽBENO: Evo tko će voditi Rudeš do kraja polusezone!

FOTO:

Hrvatski prvoligaš Rudeš već je dva puta smijenio glavnog trenera ove sezone. Radi se o Robertu Prosinečkom i Toniju Golemu.

Klub iz zapadnog dijela Zagreba nada se kako će treća opcija biti sretnija. ” Nakon reprezentativne stanke, klubovi u najjačem rangu hrvatskog nogometa vraćaju se svojim obvezama. Rudeš u 16. kolu SuperSport Hrvatske nogometne lige ove nedjelje od 17.10 sati gostuje u Velikoj Gorici. Momčad iz zapadnog dijela Zagreba po prvi će put voditi Ivan Mijač, koji se primio zadatka spašavanja momčadi među hrvatskom ‘elitom’. Doduše, zasad samo kao ‘v.d.’”, stoji na službenoj stranici.

‘Već sam imao priliku surađivati s ovim igračima i ekipom kroz zadnjih dva i pol mjeseca, kao dio stožera bivšeg trenera Tonija Golema. Tako da sam imao prednost jer bio sam upoznat i s kadrom i s igračkom kvalitetom. Govoreći s tehničke strane, odlučili smo malo prodrmati momčad promjenom kapetana. Tako će nas kroz ovaj period kao kapetan predstavljati vratar Matej Marković. S druge pak strane, moram naglasiti kako su momci u pristupu i angažmanu na treningu nastavili jednakim intenzitetom kojim smo radili protekla dva mjeseca, a posebno s naglaskom na zadnjih mjesec dana, kada su i rezultati, ako isključimo težak poraz od Istre, to i potvrdili. Jer igrači su pokazali da znaju igrati i da imaju potrebni motiv. Vjerujući da s jednom kvalitetnom izvedbom i pobjedom, možemo preokrenuti stvari, posebice u psihološkom smislu’.

Rudeš je trenutno posljednjeplasirana momčad u HNL-u sa svega tri boda…

Komentari

komentara

« Povratak