SLUŽBENO: Evo tko je otišao iz Hajduka!

FOTO:

Nastavljaju se promjene u svlačionici Hajduka, ali ne samo kada su u pitanju igrači. Sada je pak otišla i jedna članica stručnog stožera.

Naime, Dragana Sekulić Olujić, nutricionistica koja je prošlog ožujka na utakmici Hajduka i Lokomotive u tunelu stadiona Poljud napala suca Igora Pajača te kasnije na svom vjenčanju snimljena kako razbija tortu u obliku stadiona Maksimir, više nije zaposlenica Hajduka.

Dugogodišnjoj djelatnici kluba je istekao ugovor o radu, a Hajduk je, vjerojatno zbog spomenutih incidenata, odlučio da joj neće ponuditi novi. Brigu o ovom segmentu rada s momčadi od sada će voditi pomoćnici trenera Gennara Gattusa.

Podsjetimo, dugogodišnja nutricionistica Bijelih je na utakmici Hajduka i Lokomotive postala poznata jer je ušla u sukob sa sucem Pajačem. U zapisniku je navedeno da je “u tunelu neidentificirana ženska osoba gurnula glavnog suca u prsa te mu otkinula sprej i bacila ga na pod”.

Kasnije se otkrilo o kojoj se točno ženskoj osobi radilo, a disciplinski sudac Alan Klakočer kaznio je Hajdukovu nutricionisticu Sekulić Olujić zato što je “tijekom utakmice s Lokomotivom u 27. kolu rukama u prsa gurnula glavnog suca utakmice Igora Pajača”. Suspendirana je na tri utakmice i dobila je 1000 eura kazne.

Komentari

komentara

« Povratak