SLUŽBENO: Evo tko je preuzeo vođenje Hajduka!

FOTO:

Nadzorni odbor hrvatskog prvoligaša Hajduka odlučio je smijeniti dosadašnjeg predsjednika, Lukšu Jakobušića. Zanimljivo, već je poznato novo ime.

Naime, dužnost vršiteljice dužnosti predsjednice preuzima Marinka Akrap. Onda je dosad bila članica Uprave kluba i direktorica marketinga u Hajduku. U Hajduk je ušla početkom rujna 2021. kad je klub najavio da će djelokrug njenih poslova biti marketing, prodaja i odnosi s javnošću.

Rođena je u Splitu 1968. godine, a odrasla je u Tučepima. Majka dviju kćeri diplomirala je na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu, a Hajduk je po dolasku u klub ovako predstavio njenu poslovnu karijeru:

“Na mjesto članice Uprave Kluba, gospođa Akrap dolazi iz Podravke s pozicije direktorice Sektora korporativnog marketinga i komunikacija na kojoj je provela zadnjih devet godina, a prije toga, baveći se marketingom, prodajom i odnosima s javnošću kroz dvanaest godina rada u dm-drogerie marktu Hrvatska, prošla je razvojni put od asistentice za reklamu do članice Uprave zadužene za nabavu, marketing, odnose s javnošću i dio prodaje.”

“Imala sam priliku raditi za značajne kompanije i brendove, ali sada sam jako sretna što svoje bogato znanje i iskustvo iz područja marketinga, prodaje i komunikacije mogu staviti na raspolaganje meni najznačajnijem brendu”, rekla je po dolasku u klub kad je istaknula i sljedeće:

“Odgovornost i očekivanja su velika i uz svu nepredvidivost koju donosi nogomet mogu obećati da ću uvijek ustrajati na hajdučkim vrijednostima, dati svoj maksimum te se truditi donijeti novu energiju i kreativnost kako bi doprinijela da naš Klub svakom svom navijaču i poslovnom partneru, osim emocije kakvoj kod nas nema konkurencije, donese i dodanu vrijednost.”

Komentari

komentara

« Povratak