SLUŽBENO: Evo tko se oprostio od Hajduka!

FOTO:

Hajduk Split nalazi se na pripremama u Sloveniji, ali u novoj sezoni će krenuti bez braniča koji je u klubu proveo četiri godine.

U pitanju je 28-godišnji Stefan Simić. Dijete Hrvatice i Srbina rođeno u Pragu, oduvijek se deklarirao kao navijač Hajduka. San da zaigra za njega ispunio mu se u ljeto 2019., kada je došao kao slobodan igrač iz Milana. U četiri godine u Hajduku odigrao je 91 utakmicu i postigao tri gola te je najdugovječniji član ekipe.

Simić se danas porukom na Instagramu oprostio od splitskog kluba.

“Hvala, hvala mojim najdražim ljudima u klubu i navijačima. Hvala što ste me tako lipo prihvatili i dozvolili mi da budem dio Vaše obitelji. Neću zaboraviti trenutke kada bismo se uvik smijali i uživali u trenutcima provedenim na Poljudu. Na Poljudu di sam provodio najviše i najlipše vrime u Splitu. Svaki Vaš zagrljaj, osmijeh i pozitiva mi već sad fale… Dragi suigrači, braćo, uz Vas sam proveo najlipše trenutke karijere. Od dalekih putovanja, krafni, pisama, ‘ozbiljnih’ diskusija, naših pljucanja, smijeha, do borbi na terenu di sam se uvik uz Vas osjećao lipo i sigurno. Volim Vas ! Naše uspomene i lipi trenutci će uvik biti uz mene. Hvala Vam na svemu!”

Za najsvježije nogometne vijesti kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak