SLUŽBENO: Fenerbahče donio odluku u vezi istupanja iz lige!

FOTO:

Turski nogometni velikan Fenerbahče, za kojega nastupa i hrvatski reprezentativni vratar Dominik Livaković, odlučio je ipak ne provesti svoju prijetnju o napuštanju turske lige što je kao opciju najavio predsjednik kluba Ali Koc nakon što su igrači napadnuti po završetku utakmice u Trabzonu 16. ožujka koju je Fenerbahče dobio 3:2.

U Trabzonu je i Livaković dobio udarac šakom u glavu od jednog od navijača domaćeg sastava.

“Na svim održanim sastancima došli smo do zaključka da je istupanje iz lige najmanje poželjna opcija. Razlog što ta opcija nije dobra je taj što bi nam se i u nižim ligama morali nositi s istim problemima kao i sada. Opcija izlaska iz lige je skinuta s dnevnog reda sve do održavanja opće skupštine kluba na kraju sezone”, rekao je Koc navijačima Fenerbahčea, kojih je bilo preko 20 tisuća, na kongresu održanom na stadionu.

Nakon 30 odigranih kola Fenerbahče se nalazi na drugom mjestu ljestvice s dva boda manje od vodećeg Galatasaraya. Fenerbahče je u lovu na svoj jubilarni 20. naslov prvaka Turske, a posljednji 19. je osvojio prije točno 10 godina, odnosno 2014.godine.

Komentari

komentara

« Povratak