SLUŽBENO: Filip Benković potpisao za Leicester City! Evo koliko ide Dinamu!

FOTO:

Od danas se povećava broj hrvatskih igrača u najjačem razredu engleskog nogometa. Nakon Matea Kovačića, još jedan Hrvat prešao je na Otok. Riječ je o Filipu Benkoviću koji je konačno potpisao za Leicester!

Dinamo je sve dogovorio sa bivšim senzacionalnim prvakom Premiershipa, a dobiti će 13 milijuna eura, plus dodatna dva milijuna kroz bonuse. Big Ben je ovim prelaskom postao treći najskuplji izlazni transfer u povijesti HNL-a. Ovaj talentirani stoper trebao bi zamijeniti Harrya Maguirea, koji je na pragu prelaska u Manchester United za ogromne novce.

Benković je trebao sa Modrima putovati u Kazahstan, no zaputio se u Englesku gdje je dva dana zadržan na temeljitim liječničkim pregledima. Ovim transferom Filip je postao najskuplji hrvatski igrač koji nikad nije zaigrao za A reprezentaciju.

Biti će zanimljivo hoće li ovaj mladić odmah nastupiti u prvom kolu kada njegov novi klub gostuje na Old Traffordu protiv Uniteda. Naime, Puel ima samo dva zdrava stopera na raspolaganju, riječ je o kapetanu Wesu Morganu i tuniškom reprezentativcu Benalounaeu.

Službena objava o poslu Dinama i Lisica, trebala bi biti objavljena večeras na njihovim web stranicama.

U MAKSIMIRSKOJ ZADOVOLJNO TRLJAJU RUKE: MONACO ZAINTERESIRAN ZA DINAMOVOG TALENTIRANOG BRANIČA!

VELIKO IZNENAĐENJE: Nikola Vlašić se vraća u HNL i to kod velikog Hajdukovog rivala!

Komentari

komentara

« Povratak