SLUŽBENO: Goran Tomić više nije trener Rijeke!

FOTO:

Poznati strateg Goran Tomić više nije trener Rijeke, objavljeno je na službenoj stranici kluba. “HNK Rijeka ovim putem obavještava javnost da Goran Tomić od danas više nije trener prve momčadi. Nakon završetka prvenstvene sezone i finala Kupa Hrvatske, HNK Rijeka i Goran Tomić dogovorili su sporazuman raskid suradnje”, stoji na stranici kluba.

“Na početku želim istaknuti da je do dogovora došlo na moju inicijativu i hvala HNK Rijeka što mi je izašao ususret”, poručio je Tomić, koji je u riječki klub došao početkom ožujka 2021. “Želim se zahvaliti svima u HNK Rijeka, počevši od predsjednika Damira Miškovića na prilici, dopredsjedniku Deanu Šćulcu, Robertu Palikuči i Ivanu Manceu, sportskim direktorima s kojima sam surađivao, Srećku Juričiću, generalnom direktoru Luki Ivančiću, ali naravno i svim ljudima u klubu.

Hvala stručnom stožeru s kojima sam svakodnevno radio, igračima na odličnim igrama i siguran sam da smo u svakom trenutku davali svoj maksimum. Rijeka će mi uvijek ostati u lijepom sjećanju kao jedan predivan dio moje karijere. Na kraju hvala i svim navijačima na podršci”, poručio je Tomić, dok je klub dodao: “HNK Rijeka Goranu Tomiću želi puno sreće u nastavku karijere.”

Rijeka je u finalu Kupa rezultatom 3:1 poražena od Hajduka. Nakon utakmice pitali su Tomića ostaje li u Rijeci. “Pustite me prvo da se odmori. Vidjet ćemo nakon toga”, odgovorio je Tomić. Prvi čovjek kluba Damir Mišković također je izjavom najavio mogući odlazak trenera, kao i napadača Josipa Drmića.

Komentari

komentara

« Povratak