SLUŽBENO: Gorica prodala igrača za 400 tisuća eura!

FOTO:

Dario Čanađija (26) u subotu je protiv Hajduka odigrao posljednju utakmicu za Goricu, a od sutra će biti član rumunjskog prvoligaša Astra Giurgiu. Velikogorički klub zaradit će 400.000 eura na ime odštete, prenose Sportske novosti.

Čanađija je u Goricu došao na početku prošle sezone iz Slavena Belupa, a ukupno je ubilježio 29 nastupa, uz jedan postignuti pogodak i to u pobjedi 5:1 protiv Varaždina na početku ove sezone. Iako se Gorica bori za europski plasman, u klubu nisu htjeli zadržavati iskusnog zadnjeg veznog kada mu se ukazala prilika za transfer, a sigurno da će i odšteta jako dobro doći za popunjavanje blagajne.

Trener Dambrauskas na toj poziciji ostaje na Babecu, Kaliku i Suku, što su sve jaki aduti da bi Velikogoričani s njima mogli obraniti aktualno drugo mjesto.

– Bilo mi je stvarno lijepo u Gorici, koja će mi ostati u srcu, ali pojavila se mogućnost za novi izazov i odlučio sam ga prihvatiti i otići u Rumunjsku. I klub i ja smo zadovoljni uvjetima, a Gorici želim da nastavi kako je krenula i bit ću njezin veliki navijač. Posebno pamtim tjedan iz prošle sezone kada smo pobijedili Rijeku i dvaput Hajduk – kazao je na odlasku Dario Čanađija, koji prelazi u trenutačno posljednji klub 1. rumunjske lige, koji ima samo bod u uvodnih šest kola i želi sada osnažiti momčad.

Komentari

komentara

« Povratak