SLUŽBENO: Hajduk je žestoko oštećen protiv Osijeka! A evo i zašto…

FOTO:

Hajduk je u 10. kolu HNL-a izgubio na Poljudu 2:0 od Osijeka i tako se nakon dvije pobjede pod Vulićevim vodstvom ponovno vratio u mini-krizu.

Splićani su dvije utakmice bez pobjede i bez zabijenog gola, a način na koji je izgubio od Osijeka izrazito je zabrinjavajuć za njihove navijače. No, možda, samo možda, Hajduk ne bi izgubio tu utakmicu da sudac Ivan Bebek u 25. minuti nije teško pogriješio. Kod rezultata 0:0 Mijo Caktaš je pucao s ruba šesnaesterca, a lopta je Osijekova igrača Pušića, koji je klizećim startom pokušao blokirati udarac, pogodila u ispruženu ruku.

Bebek je samo odmahnuo rukom, a Caktašu je objasnio da ništa sporno u tom Pušićevom startu nije bilo. No, na usporenoj snimci se vidjelo da je Osijekov igrač rukom zaustavio udarac, što je sudački ekspert Mario Strahonja u emisiji Stadion i potvrdio.

“U situaciji kad igrač klizećim startom pokušava zaustaviti udarac, ako ga lopta pogodi u gornju ruku koja je prilijepljena za tijelo to nije kažnjivo. No, u ovom slučaju je jasno da ruka nije uz tijelo te je ovo morao biti kazneni udarac i opomena igraču Osijeka”, rekao je Strahonja i dodao:

“No, s druge strane, udarac je bio vrlo jak, igrač je bio blizu i to je možda utjecalo na percepciju suca koja je mogla biti drukčija”.

ZVIJEZDA BAYERNA PRIZNALA U ČEMU JE PROBLEM S KOVAČEVIM NAČINOM RADA: „TO NAM OTEŽAVA POSAO!“

Prevrat u Portugalu: Srušili Porto i izbili na prvo mjesto!

index.hr

Komentari

komentara

« Povratak