SLUŽBENO: Hajduk se riješio igrača koji je trebao biti veliko pojačanje

FOTO:

Dimitrios Diamantakos (29) i Hajduk dogovorili su sporazumni raskid ugovora dvije godine nakon što je grčki napadač bez odštete došao na Poljud i godinu dana prije kraja ugovora s Bilima. Diamantakos je u Hajduk prešao s velikim očekivanjima iz njemačkog drugoligaša St. Paulija, za koji je u 51 utakmici postigao 20 golova, a imao je i pet utakmica za reprezentaciju Grčke.

U ljeto 2020. Hajdukov tadašnji sportski direktor Mario Stanić ovako je najavio, kako je rekao, veliko pojačanje: “Diamantakos je bio naša prva opcija i kako smo odlučili ciljano dovoditi igrače, on je bio taj za kojeg smo bili sigurni da je igrač za Hajduk po svim karakteristikama. Pet dana nitko od nas nije spavao, ali smo uspjeli.”

Činilo se da je Diamantakos taj, barem prema prvoj utakmici, jer u debiju za Hajduk postigao je gol protiv Slavena. Problem je što je do kraja staža u Hajduku zabio još samo jednom. Ukupno je odigrao tek 30 utakmica za Hajduk, od toga tek 15 kao prvotimac. Zadnji put nastupio je za Hajduk kao zamjena još u studenom prošle godine.

Zato je početkom godine poslan na posudbu u izraelski Ashdod, ali je i tamo igrao loše. U devet nastupa postigao je samo jedan gol. Na kraju prošle sezone vratio se u Hajduk, ali nije konkurirao za momčad.

Komentari

komentara

« Povratak