SLUŽBENO: Hajduk Split objavio ime novog trenera!

FOTO:

Danas je vrlo uzbudljiv dan za sve navijače Hajduka. Naime, prvo su ostali bez sportskog direktora Kepčije, a vrlo brzo stigla je vijest kako Hari Vukas više nije trener Splićana. Hajduk je vrlo brzo reagirao i već se zna njegov nasljednik.

Klupu splitskog kluba Vukas napušta nakon tri poraza zaredom i nakon što su ranije ovog tjedna s Poljuda otišli Mario Stanić i Ivan Kepčija, dvojac zadužen za sportski segment. Vukas je preuzeo ulogu trenera Hajduka nakon odlaska Igora Tudora, 21. kolovoza 2020. godine. U tom periodu vodio je ukupno 10 službenih utakmica, ostvario je četiri pobjede, pet poraza i jedan neriješen rezultat. U posljednjih pet kola osvojio je samo tri boda i Hajduk ostavlja na šestom mjestu.

Novi trener Hajduka postao je Boro Primorac. Voditelj Akademije HNK Hajduk  Luka Kaliterna prihvatio je ovu ulogu nakon razgovora s predsjednikom Uprave Lukšom Jakobušićem.

Stručni stožer Bore Primorca čine još njegov prvi pomoćnik Toni Golem, trener vratara ostaje Hrvoje Sunara, a kondicijski treneri su i dalje Toni Modrić i Šime Veršić. Prvu utakmicu na klupi Bijelih trener Primorac imat će u subotu u 17.05 sati kada na Poljudu gostuje Osijek.

Komentari

komentara

« Povratak