SLUŽBENO: Hajduk Split predstavio novog sportskog direktora!

FOTO:

Hrvatski prvoligaš Hajduk Split jučer se razišao sa sportskim direktorom Nikoličiusom, a već danas predstavljen je novi.

Novi sportski direktor Hajduka postao je 36-godišnji Nikola Kalinić koji je tako i službeno otišao u igračku mirovinu. Iza njega je uistinu bogata igračka karijera s obzirom da je igrao za Hajduk, Blackburn, Dnipro, Fiorentinu, AC Milan, Atletico Madrid, Romu i Veronu. U dresu reprezentacije upisao je 42 nastupa uz 15 pogodaka.

“Zahvala svima u klubu koji su omogućili da budem sportski direktor ovako velikog kluba. Moja nogometna karijera je gotova, a ispred mene su novi izazovi. Možda netko misli da sam neiskusan, ali za ovu funkciju su bitna nogometna poznanstva i znanje koje imam. Prvi cilj je dovesti trener u što kraćem roku, nadam se već krajem sljedećeg tjedna”, rekao je Kalinić.

“Želimo uvesti pravilnik ponašanja. Nema veze tko se kako zove, morat će ga poštivati svi, od najmlađih do najstarijih. Da ne bih ispao svetac, u karijeri sam ja imao problema s ponašanjem, ali to sam i plaćao. Tako će i drugi.”, dodao je. Potom je prokomentirao kako teče potraga za novim trenerom:

“Pričao sam s nekolicinom. Želim trenera-pobjednika, nekog tko će inzistirati na radu i disciplini. Najvažniji je rezultat i težit ću tome da se Hajduk bori za prvo mjesto. Bez euforije. To neću obećati, ali Hajduk je naviknut na pobjede i to se mora vratiti. Želim dobru ekipu, dobrog trenera i borbu za prvo mjesto.”

“U glavi imam neke igrače na koje ne računam. Prvo ću to njima reći.”

Komentari

komentara

« Povratak