SLUŽBENO: Identificirano je tijelo iz olupine aviona! U pitanju je Emiliano Sala…

FOTO:

Prije gotovo tri tjedna s radara je nestao zrakoplov koji je iz francuskog Nantesa u Cardiff trebao dovesti Emiliana Salu, novo pojačanje premijerligaškog kluba. Međutim, dogodila se velika tragedija koja je zaprepastila nogometni svijet.

Više od tri dana nakon što su privatni istražitelji uz pomoć sonara i podvodnih kamera locirali olupinu aviona Piper Malibu, a točno 17 dana nakon stravične zrakoplovne nesreće iznad kanala La Manche, spasitelji su uspješno na površinu izvukli tijelo jednog od dvojice stradalih putnika.

Engleski mediji večeras kasno potvrdili su kako je to Emiliano Sala!

Takozvani “Odred za istragu zrakoplovnih nesreća” (Air Accident Investigation Branch) bio je odustao od iznimno skupe potrage nakon nekoliko dana traganja, no obitelj je pokrenula “crowfunding” akciju u kojoj su Leo Messi, Kylian Mbappé i na stotine nogometaša prikupili više od 300.000 funti potrebnih za nastavak potrage.

Emiliano Sala imao je samo 28 godina. U karijeri igrao je za Crato, Bordeaux, Orleans, Niort, Caen i Nantes. Trebao je tijekom zimskog prijelaznog roka pojačati Cardiff City koji vodi veliku borbu za ostanak u Premiershipu. Nažalost, do te suradnje nije došlo…

Emiliano, počivao u miru…

Komentari

komentara

« Povratak