SLUŽBENO: Igrač Rijeke prešao u Zrinjski!

FOTO:

Manje od godinu dana David Čamber za sebe je mogao reći da je igrač Rijeke. Talentirani krilni napadač rodom iz Mostara, koji je u Rijeku stigao iz mlađih kategorija Venezije, karijeru će nastaviti u Zrinjskom, inače njegovom matičnom klubu, a transfer su potvrdili Plemići na svojoj službenoj mrežnoj stranici.

Čamber je prošao kroz sve mlađe uzraste reprezentacije BiH, trenutno je član U19 reprezentacije za koju je skupio 11 nastupa i dva pogotka, a u Zrinjski se vraća nakon tri godine te je sa svojim matičnim klubom potpisao trogodišnji ugovor.

Prošle godine Čamber je bio dvojno registriran za Grobničan gdje je njegove talente oblikovao i Predrag Stilinović. Po povratku u Mostar, mladi napadač istaknuo je kako je pun motiva i želje za dokazivanjem.

„Ispred mene je prva seniorska sezona u karijeri i hvala Zrinjskom na ukazanom povjerenju. Svjestan sam velike konkurencije, jer Zrinjski je klub koji se svake sezone bori za najviše ciljeve, ali na meni je da maksimalno radim na svakom treningu i iskoristim svaku priliku koju dobijem“, rekao je mladi napadač.

Komentari

komentara

« Povratak