SLUŽBENO: Još jedan igrač otišao iz Dinama!

FOTO:

Aktualni hrvatski prvak Dinamo Zagreb već je ostao bez nekoliko igrača u ovom prijelaznom roku. U svlačionici tako više nema Drmića, Kaneka, Vidovića, Kačavende i Tolića. A danas je stigla potvrda još jednog odlaska.

Naime, iz Dinama je u Standard Liege nakon Marka Bulata otišao još jedan igrač. U pitanju je stoper, 24-godišnji Boško Šutalo. Na uglednom portalu Transfermarkt potvrđeno je kako je prešao u belgijski klub potpuno besplatno, ali vjerojatno postoji neki postotak od sljedeće prodaje koji će ići Dinamu.

“Boško Šutalo nakon pune dvije godine napušta Dinamo, a karijeru će nastaviti u belgijskom Standardu iz Liegea. Za Dinamo je upisao 27 nastupa uz jedan pogodak te je osvojio pet trofeja od čega dva naslova prvaka, jedan Kup i dva Superkupa. Dragi Boško, hvala na zajedničkim danima i ugodnoj suradnji i sretno u nastavku karijere.”, potvrdio je klub iz Maksimira na službenoj stranici.

U Dinamo je stigao prije dvije godine iz Atalante za četiri milijuna eura. Pretprošle je godine slomio nogu i pauzirao skoro pola godine. Za Dinamo je dosad odigrao 27 utakmica. Podsjetimo, Boško Šutalo drugi je najveći ulazni transfer Dinama u povijesti. Prvi je Marko Rog, koji je koštao pet milijuna eura kad je stigao iz RNK Splita.

Nije opravdao novac koji je za njega plaćen. Najveći problem su mu stvarale ozljede kojih je imao napretek od dolaska u Zagreb. Nikako nije mogao uhvatiti formu i nametnuti se pored Dine Perića, Kevina Theophile-Catherinea i Maximea Bernauera, a dolaskom Raula Torrentea dodatno mu je smanjen prostor za igru.

Komentari

komentara

« Povratak