SLUŽBENO: Juventus predstavio novog trenera!

FOTO:

Talijanski velikan Juventus napokon je pronašao nasljednika Maxa Allegrija koji je u svom drugom mandatu došao tek do jednog Kupa.

Novi trener Juventusa postao je 41-godišnji Thiago Motta. Stara Dama je tu vijest objavila na svojim službenim stranicama. Brazilsko-talijanski stručnjak oduševio je upravu Juventusa time što je uveo Bolognu u Ligu prvaka i tako je naslijedio Maxa Allegrija koji je dobio otkaz prije mjesec dana.

Thiago Motta potpisao je ugovor do lipnja 2027. težak 3.5 milijuna eura po sezoni plus bonusi koji se penju na maksimalnih 5 milijuna eura.

“Stvarno sam sretan što započinjem novo poglavlje na čelu velikog kluba kao što je Juventus. Zahvaljujem vlasnicima i upravi koji mogu biti sigurni u moju ambiciju da će se zastava Juventusa visoko vijoriti i znam da ću zadovoljiti navijače”, rekao je Motta nakon potpisivanja ugovora.

Motta je rođen u Brazilu, a ima talijansko državljanstvo. Za Azzurre je odigrao 30 utakmica i postigao jedan gol. Igračku karijeru je počeo u Barceloni, a nastupao je još za Atletico, Genou, Inter i PSG. Kao trener vodio je Genou, Speziju i Bolognu.

Komentari

komentara

« Povratak