SLUŽBENO: Kevin Theophile-Catherine se vratio u Dinamo! Evo koliko će sada zarađivati…

FOTO:

I to je moguće. Hrvatski prvak Dinamo Zagreb odlučio je usred sezone dovesti slobodnog igrača. I to baš sredinom listopada kada je klubovima još dopušteno dovođenje upravo takvih igrača koji nemaju ugovor u drugom klubu.

U Dinamo se tako nakon par mjeseci vratio 33-godišnji francuski stoper Kevin Theophile-Catherine. Potpisao je do kraja sezone, piše na službenoj stranici kluba.

Podsjećamo, Theophile je u Dinamo stigao u ljeto 2018., kada je došao iz francuskog St. Etiennea kao slobodni igrač. Na kraju prošle sezone postao je slobodan igrač, no ostao je trenirati s Dinamom neko vrijeme.

Povratak u Dinamo znači i novi ugovor s puno manjom plaćom. Prije pet godina potpisao je s Dinamom ugovor po kojem je zarađivao 900 tisuća eura godišnje, odnosno 75 tisuća eura mjesečno. Novi ugovor donijet će mu plaću od 20 tisuća eura mjesečno. Theophile je, dakle, od Dinama već zaradio četiri i pol milijuna eura od plaće.

Do kraja jesenskog dijela sezone igrat će samo u prvenstvu i kupu, dok u europskim utakmicama će ipak malo pričekati da se ekipa plasira u proljetni dio natjecanja.

Komentari

komentara

« Povratak