SLUŽBENO: Legendarni Srbin preuzeo srpsku reprezentaciju!

FOTO:

Srbija je napokon pronašla izbornika koji će ju pokušati odvesti na Svjetsko prvenstvo 2022. godine koje se igra u dalekom Kataru.

Dragan Stojković ‘Piksi’ novi je izbornik srpske nogometne reprezentacije, objavili su danas srpski mediji nakon što je stigla dozvola iz Kine koja se čekala. Stojković će Srbiju povesti u kvalifikacije za Svjetskog prvenstvo 2022. godine u Kataru, a Telegraf piše kako je prijateljima već priznao da je postao izbornik.

Navodno se ovog jutra pohvalio prijateljima SMS porukom u kojoj je napisao: “Dobro jutro, bit ću izbornik”.

Stojković je odmah nakon rastanka FSS-a s Ljubišom Tumbakovićem bio prva želja vodstva Saveza za upražnjenu funkciju izbornika, ali dogovor je kočio njegov raskid suradnje s kineskim Guangzhuom, klubom od kojeg je primao pozamašnu naknadu na ime raskida ugovora. Neslužbeno, blizu 4 milijuna eura.

Međutim, Stojković je na kraju pristao odreći se polovice te svote kako bi mogao preuzeti Srbiju. Neće ni kao izbornik Srbije imati zanemarivu zaradu, navodno će zarađivati 50 tisuća eura mjesečno uz milijun eura bonusa ako se plasira u Katar.

Angažman Stojkovića na klupi Srbije potvrdio je i zamjenik predsjednika FSS-a Marko Pantelić. “Dogovor je postignut. Stojković je izbornik selektor reprezentacije Srbije. Ostale su formalnosti”, rekao je Pantelić.

Komentari

komentara

« Povratak