SLUŽBENO: Osijek ima novog sportskog direktora!

FOTO:

Odlaskom Nenada Bjelice iz Osijeka oslobodile su se dvije važne pozicije, a to su glavni trener i sportski direktor.

Glavni trener postao je austrijski stručnjak Rene Poms koji je inače bio pomoćnik Nenadu Bjelici za vrijeme njegove vladavine. A danas je napokon predstavljen i sportski direktor. To je postao Ivica Kulešević, objavio je hrvatski prvoligaš.

Posljednje dvije godine bio je pomoćnik sportskog direktora, igrač, trener i voditelj škole nogometa osječkog kluba. Kulešević je na toj poziciji naslijedio Nenada Bjelicu, koji je istovremeno bio i trener prve momčadi.

“Imam maksimalno povjerenje u Ivicu Kuleševića da će u novoj ulozi na najbolji mogući način provoditi sportsku strategiju Kluba. Riječ je o iskusnom sportskom djelatniku koji je u NK Osijek prošao brojne uloge, a budući da je posljednje dvije godine bio pomoćnik sportskog direktora dobro je upoznat sa svim detaljima koji se tiču njegovog posla i smjera kojim želimo ići”, rekao je predsjednik Osijeka Ferenc Sakalj.

“Hvala predsjedniku Sakalju i upravi na povjerenju koje mi je ukazano. Dugo sam već dio kluba, imam jasnu sliku o trenutnom stanju kao i viziju u kojem se smjeru, kada govorimo o sportskom segmentu, NK Osijek treba razvijati.

Vjerujem da ću svojim iskustvom, znanjem i entuzijazmom to povjerenje opravdati i da ćemo svi zajedno biti uspješni u periodu koji je ispred nas”, izjavio je Ivica Kulešević, koji je prvu momčad Osijeka vodio 2019. i 2020. godine.

Komentari

komentara

« Povratak