SLUŽBENO: Osijek poslao čak tri igrača u Goricu!

FOTO:

Nogometaši Gorice krenuli su s pripremama za drugi dio sezone u kojem se naprosto moraju maknuti s pozicije na kojoj se sada nalaze ako žele i dogodine biti dio HNL-a. (Germanijak.hr)

Momčad iz Turopolja je u potrazi za pojačanjima, nedavno je stigao Filip Mrzljak kao slobodan igrač, dok je Željko Sopić sada dobio na raspolaganje za drugi dio sezone čak trojicu igrača Osijeka – Slavka Bralića, Kristiana Fućaka i Vinka Petkovića.

Sva trojica u klub iz Turopolja dolaze na posudbu do kraja sezone. Petković je u prvom dijelu sezone bio član Istre 1961, gdje je također bio na posudbi, dok je Slavko Bralić potpuno izgubio mjesto u momčadi nakon što je Mihael Žaper prekomandiran iz vezne linije u obrambenu liniju. Fućak bi povremeno dobio priliku, ali se nije uspio nametnuti te u kontinuitetu pokazati svoju kvalitetu.

Gorica je nedavno ostala bez kapetana Jovičića koji je karijeru kao slobodan igrač nastavio u Mađarskoj, dok je nedavno sporazumni raskid potpisan i s nekadašnjim igračem Barcelone Moussom Waguéom koji je ove sezone skupio 13 nastupa u HNL-u.

Još će popriličan broj igrača iz Osijeka ove zime tražiti izlaz iz kluba u potrazi za minutažom, baš kao što u klubu aktivno rade na prodaji nekoliko ključnih igrača (Ivušić, Kleinheisler, Beljo). S druge strane, što se tiče Gorice, u klubu se nadaju da bi uskoro mogla na njihovu adresu mogla stići neka ponuda za Krizmanića ili Pršira, dok će se sigurno nastojati dovesti još pokoje pojačanje s kojim bi Gorica postala još konkurentnija u nastavku sezone.

Komentari

komentara

« Povratak