SLUŽBENO: Osijek prodao igrača u Francusku i dobio sjajnu svotu!

FOTO:

Pouzdani brazilski desni bek, Igor Silva, službeno je odradio transfer u francuski Lorient pa je tako završila njegova avantura u Osijeku.

Osijek će za ovaj transfer dobiti odmah dva milijuna eura, a dodatnih 500 tisuća eura može zaraditi kroz razne bonuse. Silva je stigao u Osijek prije dvije godina na posudbu iz grčkog Olympiacosa, a kako se nametnuo odličnim igrama slavonski prvoligaš za njega je platio pola milijuna eura.

Što se tiče službenih nastupa za Bijelo-plave, Silva ih je skupio 66, od toga 58 u državnom prvenstvu, 7 u nacionalnom Kupu i 1 u europskim kvalifikacijama. Pritom je postigao jedan pogodak i to u borbi za bodove protiv Varaždina na našem stadionu.

Na početku ove natjecateljske godine nije konkurirao za osječki sastav jer se nešto kasnije uključio u pripreme, nakon što je zaliječio ozljedu. Lorient je bio vrlo uporan u želji i namjeri da ga dovede u svoje redove, a i Osijek je zadovoljan uvjetima koje je na kraju dogovorio u ovom transferu. Igoru želimo sreću u Francuskoj!

Komentari

komentara

« Povratak