SLUŽBENO: Ovako će sutra izgledati dosad neviđeni ždrijeb Lige prvaka!

FOTO:

UEFA je objavila detalje sutrašnjeg ždrijeba završnica Lige prvaka i Europa lige. Bit će to prvi ovakav ždrijeb u povijesti natjecanja. (index.hr)

Ždrijeb četvrtfinala i polufinala LP-a počinje u petak u podne i sastojat će se od tri ždrijeba: za dvije spomenute faze natjecanja te za “domaćina” finala, koji se određuje zbog administrativnih razloga.

Prilikom izvlačenja parova neće biti nositelja i nenositelja te nemogućnosti da se sastanu parovi klubova iz iste zemlje. Tako ćemo saznati sudionike final eight turnira Lige prvaka i prije nego što se odigraju preostali uzvrati osmine finala toga natjecanja koji su na rasporedu u kolovozu.

Od ranije je poznato da će se Liga prvaka završiti po final eight sustavu koji će se igrati u Lisabonu. Finale je 23. kolovoza na Benficinom stadionu Estadio da Luz.

Nakon što se odigraju preostala četiri uzvratna susreta osmine finala (Manchester City – Real, Bayern – Chelsea, Juventus – Lyon i Barcelona – Napoli) 8. kolovoza, pobjednici tih susreta pridružit će se Atalanti, Leipzigu, PSG-u i Atleticu u Lisabonu u kojem će se od 12. do 23. kolovoza igrati završnica Lige prvaka.

Preostale uzvratne utakmice trebale bi se odigrati u gradovima domaćina u kojima su se trebali igrati po originalnom rasporedu. U slučaju loše epidemiološke situacije u pojedinim gradovima ti susreti igrat će se u Portu i Guimaraesu.

Ždrijeb četvrtfinala i polufinala Europa lige održava se sutra od 13 sati.

BILO JE I VRIJEME: DOMAGOJ VIDA POTPISUJE ZA TALIJANSKOG VELIKANA!?

Komentari

komentara

« Povratak