SLUŽBENO POTVRĐENO DA NAPUŠTA KLUB: Evo tko bi se nakon dugo godina mogao vratiti u Dinamo!

FOTO:

Iako je odigrao ove sezone čak 40 utakmica (2848 minuta), 27-godišnji Ivan Šunjić ipak napušta Birmingham City nakon pet godina. Nažalost, rastanak je vrlo tužan s obzirom da je klub sezonu završio na kobnom 22. mjestu druge lige što znači da su ispali u treću ligu.

Šunjić je u Birmignhamu proveo točnije četiri godine, jer je sezonu 2022/23. proveo na posudbi u Herthi iz Berlina. Sveukupno je za Birmingham odigrao 173 utakmice te je pritom postigao sedam pogodaka uz šest asistencija. Navijački komentari su pomiješani, nekima će nedostajati zbog požrtvovnosti dok neki ipak smatraju kako je morao dati više. Ipak, klub je godinama lutao i što se tiče trenera pa zapravo ni ne čudi što su pali u treću ligu.

No, bilo kako bilo, Šunjić je sada slobodan igrač i kao vrlo dobrog veznjaka opet ga se povezuje s bivšim klubom – Dinamom! Primjerice, Germanijak.hr je nekoliko puta znao objaviti kako postoji golemi interes iz Maksimira za povratkom Šunjića, a budući da sada ima čiste papire te da njegova primanja ne bi trebala raditi probleme novom/starom prvaku Hrvatske, ne bi bilo nikakvo iznenađenje da se ovaj pouzdani defenzivni vezni vrati u Maksimir.

No, o tom potom. Prijelazni rok još nije ni počeo, a ti već spomenuti slobodni papiri i prilično ispunjen životopis mogao bi zainteresirati i neke druge klubove…

Komentari

komentara

« Povratak