SLUŽBENO: Poznata faca potpisala za Dinamo!

FOTO:

Aktualni hrvatski prvak Dinamo Zagreb dobio je vrlo zanimljivo pojačanje u svojim redovima.

Naime, klub iz Maksimira je u svojoj kadetskoj momčadi priključio latvijskog nogometaša Mattisa Silinša (17). Riječ je o standardnom latvijskom U-17 reprezentativcu, koji je u petak potpisao ugovor. Novi Dinamov branič sin je aktualne latvijske premijerke Evike Siline, koja je na vlast u toj državi došla prije godinu dana.

“Veliko hvala svima u Metti na prekrasnih 11 godina koje smo proveli zajedno, nisam se mogao zamisliti nigdje drugdje. U ovom klubu sam odrastao kao nogometaš i kao čovjek, na tome sam svima zahvalan. Ovdje sam trenirao pod vodstvom mnogih trenera, svima zahvaljujem na suradnji, svemu što su me naučili

Dobio sam veliku priliku za napredak u Dinamu, siguran sam kako ću u novom klubu ostvariti svoje odavno zacrtane ciljeve. Hvala mojim suigračima, trenerima i ljudima iz kluba na vremenu koje smo zajedno proveli na terenu i izvan njega”, rekao je Silinš po odlasku iz latvijskog kluba Mette.

“Hvala klubu Metta na velikom doprinosu latvijskom sportu i obrazovanju naše djece najnovijim metodama. Stvara se sportsko ozračje koje je ugodno, sigurno i otvoreno za djecu”, napisala je Evika Silina na Instagramu.

Za listić dana kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak