SLUŽBENO: Poznate satnice SP-a u Kataru!

FOTO:

Nogometni zaljubljenici širom svijeta imat će tijekom Svjetskog prvenstva 2022. u Kataru uzbudjivi TV-maraton jer će tijekom grupne faze mundijala svakodnevno biti čak četiri utakmice.

U srijedu je objavljen program SP 2022, a najveća novost su četiri utakmice dnevno u rasponu od 11 sati. Osim TV gledatelja neće biti zakinuti ni navijači koji će doći u Katar. Naime, zbog nikad manje udaljenosti između stadiona bit će moguće da navijači u jednom danu budu čak na dvije ili više utakmice SP-a, što je dosad bilo nemoguće.

Prva utakmica počet će u 11 sati po srednjoeuropskom vremenu, a četvrta u 20 sati. Otvarajuća utakmica prvenstva bit će 21. studenoga na Al Bayt stadionu u obliku šatora, na kojem stane 60.000 gledatelja, a finale 18. prosinca na stadionu Lusail.

FIFA je objavila da će čekati s ždrijebom sve do ožujka ili travnja 2022. godine, ako to dopusti situacija s koronavirusom, a tada će biti objavljen i konačan raspored mundijala, prvoga koji će se održati u kasnu jesen zbog vrućina u tom dijelu Azije. Organizatori su priopćili kako je 85 posto posla na stadionima dovršeno, a čak 90 posto puteva i infrastrukture već sagrađeno.

HNS OBJAVIO DOSAD NEVIĐENU FOTOGRAFIJU IZ SVLAČIONICE UOČI FINALA S FRANCUSKOM

VELIKI POVRATAK: ZARADIO PREKO 80 MILIJUNA EURA U KINI, SAD SE ŽELI VRATITI U EUROPU!

JE LI OVO NAJVEĆI KOMPLIMENT U KARIJERI? Evo što je Zidane danas rekao za Modrića!

večernji.hr

 

Komentari

komentara

« Povratak