SLUŽBENO: Poznati hrvatski trener preuzeo Olimpiju iz Ljubljane!

FOTO:

Dino Skender novi je trener ljubljanske Olimpije. Bivši trener Osijeka bio je bez posla još od kraja rujna, kada se razišao s Osijekom u kojem je i započeo trenersku karijeru.

Skender je u Gradskom vrtu postao trener tako da je krajem ožujka 2019. momčad preuzeo od Zorana Zekića i podigao joj formu do kraja sezone, ali ga je loš niz s početka aktualne sezone koštao posla.

U Olimpiji će zamijeniti Safeta Hadžića, koji je na klupi bio od 13. travnja pa sve do ovog ponedjeljka.

“Za mene je ovo velika čast i izazov. Zahvalan sam predsjedniku Milanu Mandariću što mi je ponudio mogućnost da se dokažem i opravdam povjerenje. Olimpija je veliko ime u slovenskom nogometu, klub ima puno dobrih nogometaša i možemo ovo prvenstvo okončati na najbolji način. S ispravnim psihološkim pristupom i uz puno rada pokušat ćemo okončati trenutnu krizu što je prije moguće, a ista je prema mom mišljenju rezultat kombinacije različitih okolnosti”, rekao je Skender nakon potpisivanja ugovora.

Olimpija je i dalje prva na ljestvici, ali sa samo dva boda ispred Celja i jednim ispred Maribora, koji vodi bivši trener Gorice Sergej Jakirović. Hadžiću su presudila dva poraza u posljednje dvije utakmice; 0:1 od Celja te visokih 0:5 od Brava.

GREŠKOM ISCURILA CIJENA PLAYSTATIONA 5, BISTE LI DALI OVAJ IZNOS?

NIJE MOGLO DRUGAČIJE: Evo kad počinje grupna faza Lige prvaka za sezonu 2020/21.

index.hr

Komentari

komentara

« Povratak