SLUŽBENO: Rijeka kupila igrača za 750 tisuća eura!

FOTO:

Rijeka je ovog ljeta doživjela velike promjene u svojoj momčadi. Otišao je jako velik broj dobrih igrača pa je pred upravom jako teža posao.

No, danas je napokon stigao igrač za kojeg je plaćena odšteta. Riječani su danas predstavili Naisa Djouahru kao svog novog igrača. Djouahra je na Rujevicu stigao iz Real Sociedada, a igra na poziciji krilnog igrača. Djouahra je bio član Real Sociedada od 2016. godine kada je stigao iz francuskog St-Etiennea, a u B momčadi Real Sociedada odigrao je 68 utakmica.

Domaći mediji pišu kako ga je Rijeka platila 750 tisuća eura, a taj iznos ulazi u top 5 najvećih transfera u povijesti kluba. Naime, samo više su platili za Darija Župarića, Antonija Čolaka i naravno, Andreja Kramarića.

Prema izjavama koje je dao nakon dolaska, čini se da je Djouahra itekako svjestan očekivanja koja će morati zadovoljiti nakon ovako izdašnog transfera. Francuski ofenzivac istaknuo je da ga posebno veseli što Rijeka njeguje napadački stil igre.

“Gledao sam utakmicu, navijači su nevjerojatni. Odlična atmosfera, sviđa mi se što je cijeli klub uz ekipu. Što se tiče ekipe, ima puno odličnih igrača koji vole igrati loptom i napadački su orijentirani. To je igra koju volim”, rekao je Djouahra.

Komentari

komentara

« Povratak