SLUŽBENO: Rijeka potvrdila veliko pojačanje!

FOTO:

Mario Vrančić, ofenzivni vezni nogometaš Stoke Cityja, predstavio se navijačima Rijeke. U njoj će igrati sezonu na posudbi, a bude li sve kako se nadaju i on i klub, ta posudba mogla bi prerasti u višegodišnju suradnju jer Rijeka ima mogućnost otkupa njegovog ugovora.

Kroz karijeru je Vrančić nosio dresove Mainza, Paderborna, Darmstadta te Norwich Cityja prije no što je stigao u Stoke City. Što očekuje od Rijeke i sebe u Rijeci, rekao je u kraćem razgovoru za klub, priznavši da se prije dolaska posavjetovao s Josipom Drmićem i Mirkom Antonijem Čolakom.

“Sretan sam, jedva čekam upoznati ljude i započeti pripreme. Ovo je za mene novi izazov. Bio sam pet godina u Engleskoj i tražio sam nešto novo, neki novi izazov. Imam dobar osjećaj”, rekao je po dolasku u Rijeku i dodao da se konzultirao s Josipom Drmićem prije nego što je odlučio pristupiti Rijeci.

“Rekao mi je sve najbolje o Rijeci i da ću uživati jer je ovo dobar klub, s dobrim stadionom i dobrom atmosferom. To je ono što sam i tražio. Ne znam sve igrače, ali znam da je derbi s Hajdukom i najbolji ovdje….”

SLUŽBENO: BORUSSIA DORTMUND DOVELA HRVATA!

Komentari

komentara

« Povratak