SLUŽBENO: Rijeka predstavila novog trenera!

FOTO:

Rijeka je u subotu nakon velikog derbija protiv Hajduka ostala bez trenera. No, samo dva dana nakon Rožmana stigao je nasljednik.

Novi trener Rijeke postao je 43-godišnji Goran Tomić. Bivši trener Lokomotive stiže na Rujevicu nakon što je u subotu Simon Rožman otišao iz kluba poslije poraza od Hajduka (0:1).

“Goran Tomić novi je trener Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka. Tomić je potpisao ugovor na godinu i pol dana uz mogućnost produljenja na još jednu godinu. Gorane, dobrodošao”, objavio je klub s Rujevice.

Goran Tomić u nedjelju je bio na Rujevici. Šibenčanin koji je odradio vrhunski posao s Lokomotivom i uveo je u Ligu prvaka, nedavno je ostao bez angažmana u Kini, a idealno se uklapa u priču o “dugoročnom rješenju”, kakvo traže na Rujevici. U finalu Kupa Tomić je s Lokomotivom u Šibeniku prošlog ljeta izgubio baš od Rijeke i Rožmana.

Tomić je početkom siječnja napustio Lokomotivu kako bi na klupi kineskog prvoligaša Guangzhou Cityja naslijedio Giovannija van Bronckhorsta. Viza za Kinu mu je bila odbijena nakon što je prebolio koronavirus.

Komentari

komentara

« Povratak