SLUŽBENO: Rijeka prodala kapetana, službeno je predstavljen u novom klubu

FOTO: Pogon Szczecin

Alexander Gorgon, 32-godišnji austrijski nogometaš, danas je potpisao za novi klub.

Austrijanac je i službeno je postao novi igrač Pogona iz Szczecina, objavio je poljski prvoligaš na svojim službenim stranicama. Iskusni Austrijanac oprostio se od Rijeke i navijača. (index.hr)

“Tužan sam što idem, ovo je ipak nogomet i profesionalizam. Siguran sam da ćemo se opet vidjeti”, rekao je Gorgon nakon odlaska s Rujevice. “Svaki trofej koji smo osvojili mi je drag, u prvoj godini osvojili smo duplu krunu. Upoznao sam puno dragih ljudi, prijateljstva koja će ostati zauvijek”, dodao je.

Austrijski napadač htio je bolje financijske uvjete u Rijeci, ona na to nije mogla odgovoriti pa je navodno došlo do sporazumnog raskida ugovora koji je trebao potrajati još tri godine kako bi Gorgon lakše prešao u Pogon jer je bilo teško zamisliti da je poljski prvoligaš, koji je prije dva dana izgubio glavnog sponzora, spreman dati ozbiljan novac za iskusnog ofenzivca.

Gorgon će u Pogonu zarađivati najmanje jednako kao i u Rijeci – oko 240 tisuća eura godišnje, ali ta bi se zarada mogla povisiti kroz razne bonuse. Također, austrijski napadač u Pogonu je dočekan kao veliko pojačanje.

Novi klub predstavio ga je u dopadnom videu.

PAKLENI TRANSFER: MARCELO BROZOVIĆ NAPUŠTA INTER NAKON PET I POL GODINA!

Komentari

komentara

« Povratak