SLUŽBENO: Rudeš ima novog trenera!

FOTO:

Povratnik u elitni razred hrvatskog nogometa Rudeš napravio je promjenu što se tiče glavnog trenera.

Naime, iskusni Davor Mladina odlučio je otići  iz kluba nakon što je vratio Rudešane u prvu ligu: „Hvala klubu, upravi, igračima i navijačima na prekrasnoj suradnji. Takav smo dogovor i imali, da probamo zajedničkim snagama ući u elitni rang natjecanja. Uspjeli smo i na to sam jako ponosan. No, meni su stigle i neke inozemne ponude, o čemu sam i obavijestio Upravu, te smo se dogovorili da svatko krene svojim putem. Naravno, klubu želim puno uspjeha u HNL-u, a u meni će imati najvećeg navijača”, rekao je trener Mladina.

Do novog trenera nije trebalo dugo čekati. Kako prenose vodeći mediji novi trener Rudeša postao je Robert Prosinečki! Legendarni ‘Žuti’ već se javio kako bi poslao poruku navijačima. Ovo je prvi put da će voditi neki klub u hrvatskom nogometu:

“Iako sam rekao da ne bih radio u hrvatskom nogometu, ipak sam prihvatio ovaj izazov. Ovo mi se čini kao izuzetno pozitivna priča. Osim toga, volim izazove. Vjerujem da ćemo igrati lijep i dobar nogomet. Zato nećemo puno pričati, već ćemo od prvog dana krenuti punom snagom. I dat ćemo sve od sebe da razveselimo sve ove ljude u i oko kluba”, poručio je nakon potpisivanja ugovora Robert Prosinečki.

Komentari

komentara

« Povratak