SLUŽBENO: Talijani donijeli jedinu moguću odluku o nastavku Serie A

FOTO:

Vodstvo talijanske Serie A odustalo je od plana da prvoligašku sezona nastavi krajem svibnja. Na kriznom sastanku čelnika talijanskog nogometa odlučeno da će se natjecanje nastaviti kada to dozvole zdravstveni uvjeti u Italiji, koja spada među zemlje koje su najviše pogođene pandemijom koronavirusa.

Talijansko nogometno prvenstvo prekinuto je 9. ožujka, a do kraja sezone ostalo je još 12 kola. Također, trebaju se odigrati još četiri zaostale utakmice iz veljače, te uzvratni susreti polufinala kupa.

Vodeći Juventus ima 63  boda, slijedi Lazio sa 62, treći je Inter s 54 boda, Atalanta ima 48, a peta je AS Roma  sa 45 bodova.

Podsjetimo prije nekoliko dana talijanski ministar sporta Vincenzo Spadafora oštro je kritizirao klubove koji su planirali u svibnju krenuti s natjecanjem:

“Nogomet neće započeti ni nakon 3. svibnja. Čelnici Serie A već su pogriješili s procjenom kad je bilo vrijeme za zaustavljanje. Moraju shvatiti da ništa neće biti kao prije”, rekao je talijanski ministar u intervjuu za Repubblicu i najavio da će izvanredne mjere u Italiji biti produljene nakon 3. svibnja.

BREAKING NEWS: ŠAKAČKI OBRAČUN U DINAMU! EVO KOGA JE PREBIO NENAD BJELICA…

KADA BJELICA ODE NASTAT ĆE KAOS: Polovica startne postave Dinama moglo bi napustiti Maksimir!

NAPUŠTA ANFIELD: DEJAN LOVREN ODLAZI U REDOVE KLUBA KOJI SE BORI ZA NASLOV PRVAKA SERIE A!

POZNATI MEDIJ TVRDI: Mandžo se vraća u Europu! Bira između ova dva kluba…

Komentari

komentara

« Povratak