SLUŽBENO: Tino Sven Sušić potpisao za novi klub!

FOTO:

Tino Sven Sušić (30), nekadašnja zvijezda Hajduka, ima novi klub. Slovenski Tabor Sežana bit će deveti profesionalni klub u karijeri bivšeg reprezentativca BiH.

U redove slovenskog prvoligaša stigao je kao slobodan igrač. Raskinuo je ugovor s ruskim drugoligašem Kubanom iz Krasnodara, u koji je došao u listopadu prošle godine. Tako je postao jedan od mnogih igrača koji su napustili ruske klubove tijekom rata u Ukrajini.

Podsjetimo, Sušić je od 2012. do 2016. bio ključni igrač Hajduka, za koji je odigrao 134 utakmice, postigao 27 golova i namjestio 23. Tada je postao i reprezentativac Bosne i Hercegovine te sudionik prvog Svjetskog prvenstva za reprezentaciju te države.

U posljednjoj sezoni u Hajduku bio je i najbolji igrač HNL-a. Tada ga je Genk kupio za dva milijuna eura, ali se u Belgiji nije snašao. Nakon Genka (24 nastupa, jedan gol) igrao je za Maccabi (devet utakmica), Antwerp (dvije utakmice), Venlo (28 utakmica, pet golova), Hartberg (dvije utakmice) i Sarajevo (27 utakmica, dva gola).

Komentari

komentara

« Povratak