SLUŽBENO: Velika nada brazilskog nogometa stigla u Dinamo Zagreb!

FOTO:

Velika nada brazilskog nogometa napokon je stigla u Zagrebu! Čelnici hrvatskog prvaka odlučno žele ove zime osnažiti svoju momčad, kako bi u nastavku prvenstvene sezone dohvatili Rijeku i osvojili još jedan naslov.

Nada kojoj predviđaju velike stvari

Došao je sa smješkom, dočekao ga je trenutno najprobitačniji hrvatski menadžer Andy Bara, u igračevoj pratnji bila su i dvojica menadžera iz agencije Doyen Sport. Sin vjetra, tako su ga neki već prozvali. Sada je na njemu da opravda taj nadimak.

Brazilski mediji ovog igrača opisuju kao vrlo kvalitetnog igrača koji svojom brzinom, ali i okomitim prodorima može napraviti pomutnju u svakoj obrani.

Sutra potpis i službeno predstavljanje

Donedavni reprezentativac Brazila do 20 godina trebao bi sutra obaviti liječnički pregled, službeno potpisati ugovor (vjerojatno o posudbi s pravom kupnje) s modrima, a onda se u Turskoj priključiti momčadi na zimskim pripremama. Marcos Guilherme u Dinamu će osnažiti konkurenciju ofenzivne pozicije, mladi Brazilac može ordinirati u 4-2-3-1 sustavu na svim pozicijama iza napadača…

Brazilci su uvjereni kako će mladom nogometašu dobro doći izazov u Dinamu te smatraju kako su Modri napravili odličan posao. Osim Dinama, interes za Brazilca pokazali su mnogi europski klubovi te nekoliko njih iz Brazila, ali Marcos je bio odlučan i želio je samo Dinamo.

Komentari

komentara

« Povratak