SLUŽBENO: Zdravko Mamić objavio veliku vijest!

FOTO:

Bivši glavni čovjek Dinama, Zdravko Mamić, točno u 13:00 započeo je famoznu presicu na kojoj će prokomentirati jučerašnju presudu. No, isto tako Zdravko je obećao kako će objaviti neke zanimljivosti iz našeg nogometa.

Odmah na početku Mamić je objavio kako je podnio ostavku na sve funkcije u Dinamu.

“Podnio sam ostavku na članstvo u skupštini Dinama. Tražio sam da me se razrješi sa svih funkcija, nisam više ni savjetnik Dinama. Moje ostavke su neopozive, to je završena priča”, objavio je Mamić pa dodao:

“Meni je Dinamo iznad života. Ja danas slavim 50 godina u Dinamu, uvijek sam bio u nekoj tamo ulozi. Na Maksimiru sam gledao utakmice sa drveta iz maksimirske šume. Vodio sam navijanje Dinama kad smo pobijedili Crvenu Zvezdu s 1:0. Bio sam odmah prebijen nemilice od policijskog zapovjednika. Bio sam sav u krvi, predsjednik Dinama Ivo Vrhovec me izvukao krvavog ispod tih pendreka. Vodio sam navijanje Dinama 1986. na Poljudu kad smo pobijedili Hajduk 4:0.”

Zdravko je u vezi kazne kazao:

“Hvala vam na veličanstvenom odazivu, došao sam bez papira i pomagala, pokušat ću iz glave reći što bi vas moglo i trebalo zanimati. Nadam se da ću preko vas doći do navijača javnosti u Hrvatskoj, da vide i drugu stranu medalje. Obećavam vam više konkretnijih stvari, bit će toga što se rijetko kad čuli. Javljam vam se iz svoje prve domovine, Bosne i Hercegovine. Jedan je što u koliko dođe do toga da ću ja služiti zatvorsku kaznu, onda javno izjavljujem da ću ju služiti u BiH, svojoj prvoj domovini. Ja nisam nikad bio bjegunac, niti sam danas bjegunac”.

Komentari

komentara

« Povratak