SLUŽBENO: Evo gdje će se igrati dvoboj RB Leipziga i Liverpoola!

FOTO:

UEFA je ekspresno donijela odluku o prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka između RB Leipziga i Liverpoola. Kao što je već poznato, utakmica se neće igrati u Njemačkoj.

Okršaj između njemačkog i engleskog kluba prebačen je u Mađarsku! Točnije u Budimpešti. Podsjećamo, njemačke vlasti nisu dopustile ulazak ekipi Liverpoola u državu zbog COVID-19 protokola, objavila je u nedjelju UEFA.

RB Leipzig je trebao biti domaćin u prvoj utakmici 16. veljače na Red Bull Areni, ali je Njemačka zabranila sve ulaske u zemlju iz država u kojima su prijavljene mutacije koronavirusa najmanje do 19. veljače, a iznimka su samo njemački državljani i oni koji žive u Njemačkoj.

“UEFA može potvrditi da će se prva utakmica osmine finala Lige prvaka između RB Leipziga i Liverpoola igrati u Puskas Areni u Budimpešti”, navodi se u priopćenju europske nogometne federacije.

“UEFA želi zahvaliti i RB Leipzigu i Liverpoolu za njihovu suradnju i pomoć u pronalaženju rješenja kao i Mađarskom nogometnom savezu na potpori i dopuštenju da se utakmica igra u Mađarskoj.” Borussia Moenchengladbach također razmatra opcije za prvu utakmicu protiv Manchester Cityja koja je na rasporedu 24. veljače ako se zabrana ulaska strancima u Njemačku produlji.

Komentari

komentara

« Povratak